Jiří Krytinář v lázních: Je tak malý, že má speciální vanu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiří Krytinář v lázních: Je tak malý, že má speciální vanu!

MUDr. Václav Šolc se svým malým pacientem.
MUDr. Václav Šolc se svým malým pacientem.

LÁZNĚ BĚLOHRAD – V malebných Lázních Bělohrad jsme zastihli našeho nejmenšího herce Jiřího Krytináře (60). Po předloňské operaci kolen si tu užíval klidu a nicnedělání.


„Jezdím sem už osm let a moc se mi tady líbí. Absolvuji různé masáže, koupele a zábaly, sestřičky jsou hodné a šikovné. Jelikož jsou pro mě vany příliš velké, zhotovili mi tady takovou pomůcku. Je to speciální zarážka pro nohy, vyrobená z ocele, abych se ve vaně vůbec udržel. Je vyrobená na míru. Pan doktor říkal, že byla dost drahá, takže sem budu muset jezdit, dokud budu žít,“ směje se všemi vážený pacient.

A jak je to v lázních se ženami? „Pacientky jsou bohužel většinou staršího data narození, takže se v tomto směru moc nerozptyluji. Alespoň mám klid na celkovou relaxaci,“ říká malý herec, který má se svou výškou problémy i na toaletě. Kliknutím zvětšete„Mušle jsou, ale to nejen tady, na mě příliš vysoko, tak musím chodit na normální záchod,“ vysvětluje.

Jiří Krytinář dospěl v lázních zároveň k rozhodnutí, že už nebude kandidovat do Senátu. „Současné politické klima se mi vůbec nelíbí a prozatím nechci být přímým účastníkem tohoto permanentního politikaření,“ dodává.


Autor: (ben)
Foto Aha! – Jaroslav Benda

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.