Andrea Verešová - Nejhloupější hláška roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Andrea Verešová - Nejhloupější hláška roku!

Andrea Verešová je sice krásná, a dokonce vystudovala práva, přesto se nemůže pyšnit velkým rozhledem.
Andrea Verešová je sice krásná, a dokonce vystudovala práva, přesto se nemůže pyšnit velkým rozhledem. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Profimedia.cz)

BRATISLAVA – Topmodelka Andrea Verešová (28) překvapuje nejen svou neoddiskutovatelnou krásou, ale i inteligencí. Na švestkách ji nachytali na Slovensku – tamnímu moderátoru Juraji Mokrému bez uzardění tvrdila, že se slavní řečtí fi lozofové Sokrates a Platón, žijící pár set let před Kristem, mohli bez problému prohánět v závodních formulích!

- Sokrates žil před sto lety! tvrdí topmodelka
-
A Lucie Hadašová jí zdárně sekunduje

„Já mám Platóna a Sokrata velmi ráda, ostatně jako všechny filozofy minulého století,“ prohlásila Verešová o mužích, kteří ale tehdy byli už 2401 a 2349 let po smrti.

Její slova zazněla v rozhovoru jen krátce poté, co se pochlubila, že studovala práva, protože být misskou není příliš duchaplná práce. V době, kdy stála po boku hokejisty Jaromíra Jágra, který si vydělává rukama, jí to až tak vadit nemuselo. Ale teď, coby manželce právníka Daniela Volopicha, by si podobné odpovědi měla odpustit. A IQ testům se vyhýbat jako čert kříži! Neoficiální titul nejhloupější missky všech dob ale dostala od novinářů Česká Miss 2007 Lucie Hadašová. Z té při finále vypadlo, že arabské ženy mají mnohem větší práva než ženy v Čechách. A i když maturovala ze zeměpisu, ne a ne si vzpomenout, jaké je hlavní město Švédska. Stockholm, Lucinko!

Nejhloupější misska světa

Miss Velké Británie 2006 Danielle Lloyd je patrně nejhloupější modelkou světa. V televizním kvízu jí položili otázku, kdo to byl Winston Churchill. Aby to nebylo moc těžké, dostala Danielle tři nápovědy: černošský raper, britský premiér nebo americký prezident. Odpověď modelky zněla suverénně: černošský americký prezident.

5.8.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.