Miss Králová pod čepcem... A touží po dalším dítěti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Králová pod čepcem... A touží po dalším dítěti

Šťastná Miss Lucie Králová se synem Robíkem.
Šťastná Miss Lucie Králová se synem Robíkem. (Aha! – Marek Pátek, archiv Lucie KaufmanKrálové)

ŠTIŘÍN – Peněz jako želez, ale na svatbě nerozhazovali. Novomanželé Lucie Králová (29) a Zdeněk Kaufmann (37), jehož příjmení už dnes mladá paní užívá, si nedopřáli luxus v podobě pronájmu celého zámku jako Leoš Mareš. Ten z Jemniště, kde se ženil, navíc udělal nedobytnou pevnost!

Čtyři roky po smrti svého osudového muže

Miss ČR 2005, které se z bílokrémových šatů drala obrovská ňadra, se dostala před oddávajícího až patnáct minut po třetí hodině. S manželem si totiž nepronajali zámek Štiřín na celý den, ale jen na několik hodin.

V roce 2004 zažívala Lucie nejšťastnější okamžiky života, bohužel jen do chvíle, kdy jejího milence Václava Krejcárka zastřelila jeho bývala žena a sama pak po hrůzném činu spáchala sebevraždu. Pár dnů před finále Miss ČR tak zdrcená Králová odstoupila ze soutěže. Rok poté však sebrala všechny síly a přihlásila se znovu – dobrá volba. Stala se totiž nejkrásnější ženou Česka! A o víkendu dokonce manželkou bohatého podnikatele Zdeňka Kaufmanna, kterého si vzala na zámku Štiřín nedaleko Prahy. A zatímco nevěsta byla celá nedočkavá, až konečně vyřkne »ano«, ženich dlouze rozmýšlel. Nakonec mu také ale z úst vypadlo to správné slovo. „Rád, ano,“ slíbil Lucii před svědky, hosty i oddávajícím.

Jediný, kdo tento slib neslyšel, byl syn novomanželů, téměř dvouletý Robík – svatební obřad totiž prospal v kočárku. Focení na golfovém hřišti si už však ujít nenechal. Dokonce společně s tatínkem řídil golfové vozítko. Přestože obřad začal pár minut po třetí hodině, čtyři desítky hostů se dočkaly prvního jídla až v šest hodin večer. Podávalo se klasické svatební menu – šunková rolka, polévka s játrovými knedlíčky a svíčková na smetaně. Grilované selátko pak přišlo na řadu až okolo deváté hodiny. Svatba byla téměř celá v režii nevěsty, ženich zřejmě jen platil! Pro hosty totiž připravila projížďku po okolí v kočárech tažených koňmi a samozřejmě novomanželé zajistili i ubytování v zámeckých pokojích. Oni sami se pak uvelebili v královském apartmá. Na zámku šťastní manželé strávili jen noc a nedělní dopoledne a pak odjeli na svatební cestu na Krétu. A nevěsta Lucie KaufmannKrálová doufá, že se z řeckého ostrova nevrátí dva, ale tři. Oba totiž touží po dalším dítěti.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.