Sázavafest - Neandrtálec Brousek: Řádí jako nějaký puberťák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sázavafest - Neandrtálec Brousek: Řádí jako nějaký puberťák!

Ondřej Brousek si zapálil hned, jak vystoupil z auta...
Ondřej Brousek si zapálil hned, jak vystoupil z auta... (Aha! – Martin Hykl)

KÁCOV – S rodinou je Ondřej Brousek (30) hodný »tatík«, jakmile ale vytáhne paty z domu, je jako utržený ze řetězu! Sotva vystoupil na Sázavafestu ze svého jaguáru, nevyndal cigaretu z pusy a všechno zapíjel hektolitry Red Bullu.

Kdo snad čekal, že jakmile se přestrojí do koncertního »hábitu« kapely Monkey Business à la neandrtálský muž a vezme do ruky bubenické náčiní, umravní své kuřácké vášně, těžce se spletl! S beranicí, spoře oděný v kůži, v třicetistupňovém vedru nevyndal doutnající cigaretu z úst. „To je fakt trochu moc,“ podivovali se nad jeho nikotinovou závislostí přítomní fanoušci.

Jinak ale Monkey Business opět předvedli skvělou koncertní show, kdy zpěvák Matěj Ruppert předvedl »opičácké kousky« jako šplhání po konstrukci pódia a skok do kotle fanoušků. Ke smutku všech Matějových obdivovatelek byl Ruppert při svých akrobatických kouscích pod koženým hávem pečlivě zahalen spodním prádlem. Nakonec Ruppert nezapomněl přidat i houslový výstup nebo úryvky z italských oper.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.