Lucie Králová & Zdeněk Kaufmann - Vdala se miss s největším poprsím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lucie Králová & Zdeněk Kaufmann - Vdala se miss s největším poprsím

Lucie Králová, Miss ČR 2005, se má čím pochlubit.
Lucie Králová, Miss ČR 2005, se má čím pochlubit. (Aha! – Marek Pátek a ČTK)

ŠTIŘÍN – Když už popáté zazněla báseň Jaroslava Vrchlického Za trochu lásky šel bych světa kraj, konečně se objevila na zahradě zámku Štiřín Miss ČR 2005 Lucie Králová (29). Po dvou letech si vzala muže svého života, zámožného podnikatele Zdeňka Kaufmanna (37). Ten je otcem jejich syna Robíka (2).

Ještě o půl druhé odpoledne to vypadalo, že se snad Lucie Králová ani nevdává. Mokré neupravené vlasy rozhodně nenapovídaly tomu, že by měla říci »ano« milovanému snoubenci. Dvouletého synka Roberta měla ten den na starost chůva, která se s ním promenovala po zahradách zámku Štiřín. O půl třetí si přijel Kaufmann pro nevěstu luxusním veteránem, avšak k budoucí manželce ho nepustili. Tu spatřil poprvé až před oddávajícím.

Lucie zvolila klasický střih šatů, který samozřejmě odhaloval její ramena a dmoucí se poprsí.

Chvíli po třetí hodině došlo na tolik očekávané stvrzení svazku. Nevěsta už se svým vyjádřením rozhodně neotálela a své »ano« doslova vykřikla, a to okamžitě. Ženich měl bohužel i trochu problémy s prstenem, který muLucie nemohla navléct na prst. A tak musela trochu zatlačit. Polibek završil ani ne desetiminutový obřad, kterým zněla hudba z filmu Láska nebeská. Na závěr novomanželé vypustili dvě bílé holubice a vyrazili golfovým vozítkem, které řídili Zdeněk Kaufmann a malý syn Robert, na green, kde probíhalo focení.

 

 

 

 

Pak už se mohlo se jít konečně hodovat. Hned v přilehlé restauraci byla připravena svatební párty pro čtyřicet hostů a u jednoho z nazdobených stolů samozřejmě nechyběla dětská stolička pro syna Robíka. Svatební hosté se však prvního pořádného jídla dočkali až v šest hodin, kdy se servírovalo klasické svatební menu. Zaměstnanci restaurace však měli přísný zákaz hovořit. Polévka s játrovými knedlíčky, o té jediné byli ochotni mluvit. Na devátou hodinu večerní se pak od odpoledních hodin rožnilo na grilu malé selátko. S tím však kuchaři bojovali dobrou hodinu a už to vypadalo, že se nestihne na večeři servírovat. Svatební noc novomanželé strávili na zámku Štiřín, kde měli pronajatých několik pokojů.

 

 

 

 

 

 


 

Další podrobnosti o svatbě krásné miss čtěte už zítra v deníku Aha!.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.