Nestydatá Sandra Pogodová z VKV - Ukazuju se, dokud jsem mladá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nestydatá Sandra Pogodová z VKV - Ukazuju se, dokud jsem mladá!

Sandra Pogodová se opravdu nestydí a nahotě nejen ve filmech se rozhodně nevyhýbá.
Sandra Pogodová se opravdu nestydí a nahotě nejen ve filmech se rozhodně nevyhýbá. (: www.postcoitum.cz , ara)

PRAHA – Herečka Sandra Pogodová (33), která se objevuje jako zmatená sestřička Stáňa v »primáckém« seriálu Velmi křehké vztahy, k nahotě před kamerou rozhodně nemá daleko a na rozdíl od kolegyní jí vůbec nevadí! Naopak! „Na postelové scény se připravuji mohutně,“ směje se Sandra.

Herečka Sandra Pogodová (33), která se objevuje jako zmatená sestřička Stáňa v »primáckém« seriálu Velmi křehké vztahy, k nahotě před kamerou rozhodně nemá daleko a na rozdíl od kolegyní jí vůbec nevadí! Naopak! „Na postelové scény se připravuji mohutně,“ směje se Sandra.

„Nevadí mi svlékat se – jedna moje kolegyně říkala: Ukazuj, děvenko, ukazuj, až ti bude padesát, už na tebe nikdo nebude zvědavý,“ svěřila se webovému magazínu Ženain.cz Pogodová. A jak jí kamarádka poradila, tak tahle neřízená střela činí. Zvlášť ve čtyři roky starém extravagantním filmu Juraje Jakubiska Post Coitum ukázala snad vše, čím ji příroda obdařila! A se svlékáním zdaleka nekončí!

Její postelí prošli před kamerou už takoví donchuani, jako jsou Jiří Langmajer nebo Michal Dlouhý. „To jsou perfektní filmoví milenci,“ přiznává herečka. Lechtivé scény jí paradoxně částečně vadí jen při natáčení, zato když ji »očumují« diváci v kině, je v klidu. „Vy jste tam nahá a za kamerou je dvacet úchyláků, ale když je to na plátně, tak je mi to úplně jedno,“ dodává tak trochu chlípná Sandra, která v posledním Jakubiskově hitu Bathory nejdříve vraždí a pak sama padne za oběť hlavní hrdince, čachtické paní.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.