Rozvedený hokejista Hamrlík – Koupil si Miss Jandovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozvedený hokejista Hamrlík – Koupil si Miss Jandovou!

Hokejista Roman Hamrlík vysázel 65 tisíc korun za Miss ČR Zuzanu Jandovou, bohužel však jen na obrazu.
Hokejista Roman Hamrlík vysázel 65 tisíc korun za Miss ČR Zuzanu Jandovou, bohužel však jen na obrazu.  (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Jen pár měsíců rozvedený hokejista Roman Hamrlík (34) už utrácí za mladé holky – a rovnou missky! Nyní dokonce ze své »prkenice« vysázel rovných 65 tisíc korun za letošní Miss ČR Zuzanu Jandovou (20). Coby ženáč by si to mohl jen stěží dovolit.

Jen pár měsíců rozvedený hokejista Roman Hamrlík (34) už utrácí za mladé holky – a rovnou missky! Nyní dokonce ze své »prkenice« vysázel rovných 65 tisíc korun za letošní Miss ČR Zuzanu Jandovou (20). Coby ženáč by si to mohl jen stěží dovolit.

Na Občanské plovárně se konal křest nového čísla časopisu Look, na jehož titulní straně se objeví finalistka Miss ČR Taťána Šedivá. Hokejistovi Romanu Hamrlíkovi se však zjevně nejvíce líbila úřadující Miss ČR Zuzana Jandová a její obraz si koupil za 65 tisíc korun. Na živou si mohl jen sáhnout, nic víc.


Co se dál dělo na křtu časopisu? S kým přišla Anife Vyskočilová? A proč z večírku bodyguardi vyvedli missku Lucii Hadašovou?
Čtěte už v zítřejším Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.