Dominika Mesarošová - Má nový bourák! Od Moťovského? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dominika Mesarošová - Má nový bourák! Od Moťovského?

Sexy Dominice Mesarošové to v červeném kabriu neuvěřitelně seklo.
Sexy Dominice Mesarošové to v červeném kabriu neuvěřitelně seklo.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Playmate Dominika Mesarošová (22) si vyrazila v úterý do města ve zbrusu novém červeném kabrioletu. A zlé jazyky se okamžitě ozvaly!

Playmate Dominika Mesarošová (22) si vyrazila v úterý do města ve zbrusu novém červeném kabrioletu. A zlé jazyky se okamžitě ozvaly!

„To auto má od Moťovského jako úplatek, aby ta jejich milostná aférka utichla a ona se k ní už nevyjadřovala,“ řekl nám zdroj z Dominičina okolí. Po skandálu, který Dominika vzbudila, když uveřejnila v tisku milostné esemesky od majitele Miss ČR Jana Moťovského (38), se objevuje na stránkách novin stále častěji. Sama Dominika ale popírá, že by auto byl dar od Moťovského. „Ne, mám to auto od někoho jiného,“ mlžila. Jedním dechem však přiznala, že za své si ho nekoupila. „Je to nesmysl, nikomu jinému než své rodině dárky nekupuji. Mám spokojené manželství a celá ta věc se slečnou Mesarošovou je výmysl,“ vyjádřil se rezolutně k věci Jan Moťovský.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.