Celebrity na Benátské noci - Pivo, drogy, ženský! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Celebrity na Benátské noci - Pivo, drogy, ženský!

Hlavní hvězda festivalu Kim Wilde stíhala víc alkoholu, než zpěvu.
Hlavní hvězda festivalu Kim Wilde stíhala víc alkoholu, než zpěvu. (Aha! – Maria Rušinová)

MALÁ SKÁLA – O radosti života nebyla teď o víkendu na festivalu Benátská noc na Malé Skále rozhodně nouze! Třeba britská pěvecká hvězda Kim Wilde (47) si přímo na pódiu dopřávala pivo a »Žlutý pes« Ondřej Hejma (57) si před koncertem zakouřil trochu omamných látek, a pak křičel na všechny strany: „Free for Tibet! Na olympiádu do Pekingu nejedu!“ Herci a muzikantu Jirkovi Macháčkovi (42) se pak mezi místními, zejména dívkami, zalíbilo tak, že neplánovaně zůstal přes noc a přespal v křesle!

Hlavní hvězdou festivalu byla bezesporu Kim Wilde. Kromě nefalšovaného českého pivíčka, kterého vyzunkla nepočítaně už při koncertu, popíjela i další drinky. „Do šatny si nechala nosit mojita, a nebylo jich málo,“ řekl deníku Aha! jeden z organizátorů festivalu. Kromě tří šaten a dobrého alkoholu už neměla žádné hvězdné požadavky. Dorazila se svým bratrem a milencem. Ten se po areálu promenádoval v kožené sukni.

Herec a zpěvák Jiří Macháček a členové jeho kapely MIG 21, přestože měli naplánovaný odjezd zpátky do Prahy, zůstali v sobotu v noci na Malé Skále. S ubytováním byl ale trochu problém. „Mně to je jedno, já se klidně vyspím tady ve stanu na těch sedačkách,“ vtipkoval Macháček. A ráno se tam opravdu probudil pokroucený vedle svého kamaráda basáka!

Na festivalu vystoupil i Meky Žbirka, kterého přijela zkontrolovat jeho bývalá pěvecká partnerka Martha. S miminkem a partnerem se však na pódium nehrnula a raději vše pozorovala zpovzdálí. Michal Hrůza dorazil i s ženou Lindou Vágnerovou, exmanželkou sbormistra Kulínského. A ta si svého miláčka opravdu opečovávala – on jen seděl, ona se starala o občerstvení. Velké starosti s malým synkem Tadeášem měl Jan Tuna, reportér televize Prima. Nespustil z něho oči ani na vteřinu, na festivalu ale vydrželi až do půlnoci.

Velkého aplausu se dočkala v pátek kapela Walda Gang. „Lidé chtějí pořádnou prču, a tak jsme jim ji dopřáli,“ chlubil se Pavel Pásek, kapelník.

Festival Benátská noc na Malé Skále přilákal o víkendu okolo 20 000 návštěvníků.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.