Jiří Pomeje a Iveta Bartošová - Svatba už za pár dnů! A platí ji šejk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová - Svatba už za pár dnů! A platí ji šejk!

Artur dovolil mamince Ivetě svatbu, a tak se s Jirkou v nejbližších dnech vezmou.
Artur dovolil mamince Ivetě svatbu, a tak se s Jirkou v nejbližších dnech vezmou. (Aha! – Maria Rušinová)

MALÁ SKÁLA – Exkluzivní informace o svatbě zpěvačky Ivety Bartošové (42) a herce a producenta Jiřího Pomejeho (43)! Deník Aha! zjistil svědky, svatební menu i člověka, který svatbu fi nancuje. „Bude už brzy, velice brzy,“ svěřil se deníku Aha! ženich Jiří Pomeje, jehož příjmení bude nevěsta po svatbě užívat. Podle našich informací k veselce dojde už v první polovině srpna!

70 hostů, svědkyní je kouzelnice a místo hostiny bude zabíjačka

„Nenutil jsem ji k tomu, chtěla to sama,“ pokračuje herec, který nedávno na dovolené požádal o Ivetinu ruku syna Artura, a ten svolil. Pomejemu bude na svatbě za svědka majitel Banco Casina Pavel Pásek a Ivetinou svědkyní je kouzelnice Daniela Maxová, která už zpěvačce několikrát finančně vypomohla.

Svatba dvou umělců, kteří mají oba zkušenosti s alkoholem i antidepresivy, proběhne v jižních Čechách. „Iveta chce jihočeskou veselku,“ tvrdí herec. A dle tamních zvyků se samozřejmě budou podávat zabijačkové pochoutky. „Prostě uděláme zabijačku, budeme servírovat tlačenku a jitrnice,“ svěřil se Aha! Pomeje.

„Bude to ale chudá svatba, každý ví, jak na tom jsem se svými dluhy, takže si nemůžeme dovolit žádné velké rozhazování,“ dodal Pomeje. Celou svatbu zamilovaných »ztroskotanců« ovšem financuje arabský šejk, jenž Ivetu hostil v Dubaji na její nedávné dovolené. Samozřejmě bude mezi pozvanými hosty. „Svatba to bude chudší, ale hostů pozveme hodně, tak okolo sedmdesáti. Ti, co jsou mezi zvanými, už dostali pozvánku,“ prozradil Pomeje.

„Ano, to je pravda, zbývá opravdu už jen pár dnů,“ usmíval se Pomeje, který touží po svém vlastním potomkovi. „S Ivetou chceme oba další dítě, a to co nejdřív. Určitě budeme mít ještě dvě, ona je totiž nejlepší matka, jakou si dokážu pro své děti představit,“ dodal Pomeje.

28.7.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.