Missky se »zhulily« v Egyptě - Spadla Jandová díky dýmce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Missky se »zhulily« v Egyptě - Spadla Jandová díky dýmce?

Nejdříve si Miss ČR Zuzana Jandová zakouřila z vodní dýmky a pak si kvůli úrazu nohy musela zavolat lékaře. Že by to přehnala s kouřením?
Nejdříve si Miss ČR Zuzana Jandová zakouřila z vodní dýmky a pak si kvůli úrazu nohy musela zavolat lékaře. Že by to přehnala s kouřením? (– APK/2)

SHARM EL SHEIKH – Jedna vodní dýmka, a co udělala s misskami v Egyptě! Holky řádily jako utržené z řetězu. Finalistky Miss ČR tráví dovolenou v Africe a v půlce odpočinku se rozhodly, že si večer zpříjemní pravou egyptskou »šíšou«.

Jedna vodní dýmka, a co udělala s misskami v Egyptě! Holky řádily jako utržené z řetězu. Finalistky Miss ČR tráví dovolenou v Africe a v půlce odpočinku se rozhodly, že si večer zpříjemní pravou egyptskou »šíšou«.

„Missky byly tak rozjeté, že se nám zdálo, jestli místo ovocného tabáku nedostaly něco jiného do té vodní dýmky, vždyť byly úplně zhulené,“ smáli se účastníci zájezdu.

Otázkou je, zdali si úraz nohy letošní Miss ČR Zuzana Jandová (20) na místní diskotéce Pacha nepřivodila právě díky kouření speciální vodní dýmky. Nebyla snad v jejím těla trocha omamných látek? Kvůli zranění musela dokonce vyhledat lékaře. Do klubu se totiž přesunuly chvíli poté, co okusily jeden z místních zvyků, a řádily tam až do druhé hodiny ranní.

Ostatní přežily pokuřování »vodárny« naštěstí ve zdraví. Hned druhý den čekala missky celodenní plavba po moři spojená se šnorchlováním a koupáním na otevřeném moři. A holky byly po bujaré noci dost odvážné.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.