Menzel sejmul milence! Nevěra režisérovy manželky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Menzel sejmul milence! Nevěra režisérovy manželky

PRAHA – Idylkou manželů Menzelových otřásá skandál! Poté, co se v Blesku objevily fotky Olgy Menzelové (30) a režiséra a kameramana Jaroslava Brabce (54), jak tráví společně víkend ruku v ruce na chalupě na Lipně, objevily se i spekulace, že otcem dítěte, které Menzelová čeká, je právě Brabec.


S tím se v dubnu rozvedla Veronika Freimanová a důvodem nebylo nic jiného než Brabcovo záletnictví. K celé situaci byl schopen zaujmout stanovisko jen třetí vrchol milostného trojúhelníku – režisér Jiří Menzel (70), a to s nadhledem a grácií sobě vlastní. Celou záležitost má za snahu Brabce mediálně se zviditelnit na úkor jeho ženy, jejíž čest hodlá hájit za každou cenu.

Kliknutím zvětšete„Fotky pro mě nejsou průkazné, vidím v tom jen touhu po senzaci,“ uvedl Jiří Menzel, který byl jediný schopen zformulovat své stanovisko a vyjádřit se k věci poté, co včera v Blesku vyšly fotky, na kterých se Menzelová s Brabcem drží za ruku a cukrují jak dvě hrdličky hned, jakmile Jiří Menzel vytáhl paty z pronajaté chalupy na Lipně, aby pracovně odjel do Třeboně.

„Nejspíš k tomu bude mít víc co říct sám pan Brabec,“ pokračoval Menzel a elegantně tím naznačil, že celá akce je jen snaha málo známého režiséra o jakékoliv zviditelnění. Kliknutím zvětšeteSukničkář Brabec však své stanovisko sdělit odmítl a položil telefon s tím, že se vyjadřovat nebude. A ani »nevěrnice« Menzelová nebyla schopna se jakkoliv k aféře postavit, celý den nezvedala telefon a neodpovídala ani na SMS.

Vzhledem k tomu, že je Olga Menzelová v pátém měsíci těhotenství, začalo se také živě mluvit o tom, zda je Menzel opravdu otcem dítěte. „Čest své ženy budu rozhodně bránit,“ nenechal se vyvést z konceptu režisér, věrný krédu, že gentleman se nemstí, ale rovnou trestá. Jaký trest čeká Brabce, už ale neprozradil. Když měl před lety spor s filmovým producentem Jiřím Sirotkem o práva na film Obsluhoval jsem anglického krále, neváhal jej veřejně na večírku v Karlových Varech přetáhnout prutem.

Všem prosakujícím informacím o mileneckém vztahu s Brabcem se zatím Menzelová jen vysmívala. „Jsou to spekulace, tomu se můžu jen smát.“ Bude se Menzelová smát i tehdy, až zjistí, že není Brabcovou jedinou milenkou? Jeho sukničkářství totiž není mezi jeho kolegy žádným tajemstvím. „Všichni o něm vědí, že to je sukničkář, bůhví koho má ještě vedle Menzelové,“ uvedl jeden z bývalých Brabcových spolupracovníků a naznačil, že je pro Brabce Menzelová jen jednou z mnoha dalších milenek.


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto ara, Reprofoto deník Blesk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.