Pomeje – Bartošová – Kuklová... Zásnuby? Možná... Trestní oznámení: Určitě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pomeje – Bartošová – Kuklová... Zásnuby? Možná... Trestní oznámení: Určitě!

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová
Jiří Pomeje a Iveta Bartošová (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Jiří Pomeje (43) má další problém. Přestože musí splácet milionové dluhy, tak od chvíle, kdy na jeho majetek byl prohlášen konkurz, nedělá si hlavu, z čeho budou jeho věřitelé uspokojeni. Místo splácení koupil zásnubní prstýnek za statisíce pro svou novou lásku, zpěvačku Ivetu Bartošovou (42).

„Líbí se mi jeho vyjádření, že vše, co vydělá, musí odvádět konkurzní podstatě. Opak je pravdou. Pan Pomeje své pohledávky nesplácí,“ svěřila se deníku Aha! správkyně konkurzní podstaty Tereza Klečková, která se chystá na Pomejeho podat další trestní oznámení.

„Od toho okamžiku, kdy byl prohlášen konkurz, dělá veškeré své aktivity, které můžete vidět i na jeho oficiálních webových stránkách, bez nároku na honorář, a dokud ho subjekty, se kterými spolupracuje, budou krýt, tak nic nedokážu udělat,“ stěžuje si právnička, která narazila i u majitele agentury GoJa Františka Janečka (67). „Pan Janeček mi napsal, že je jim Jirky líto a jen chtějí, aby byl v kontaktu s oblastí, kde se pohyboval celý život, a práci pro ně dělá bez nároku na honorář,“ vysvětluje Klečková, která obviňuje Pomejeho z trestního činu porušení povinnosti řízení o konkurzu a vyrovnání. „Já jsem jedno trestní oznámení již dala. Připravuji druhé,“ sdělila nám právnička, která se pře i s Pomejeho bývalou ženou Michaelou Kuklovou (40). „Vedu soudní spor proti paní Kuklové, na kterou byl dva a půl roku před prohlášením konkurzu převeden veškerý majetek pana Pomejeho,“ ukončila Klečková, která se tím nejspíš snaží dokázat, že Pomeje již před podepsáním směnky věděl, že ji nebude moci splatit.

Vyjádření Jiřího Pomejeho se nám včera nepodařilo sehnat. Momentálně si nejspíš užívá se svojí novou milenkou Ivetou Bartošovou v Dubaji a má vypnutý mobilní telefon. A na SMS nám neodpověděla ani Bartošová.


17.7.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.