Rosenbergovi zakázali vystoupit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rosenbergovi zakázali vystoupit!

Robert Rosenberg nebyl na večírcích ve Varech příliš vítán. Nezbylo mu, než se spokojit se společností usměvavé figuríny Švejka.
Robert Rosenberg nebyl na večírcích ve Varech příliš vítán. Nezbylo mu, než se spokojit se společností usměvavé figuríny Švejka.

KARLOVY VARY – Páteční večírek jednoho z generálních partnerů festivalu se neobešel bez skandálu. Na párty plynárenského gigantu RWE měl se skupinou Walda Gang zpívat pornoherec Robert Rosenberg (33).


Jenže pořadatelé se na poslední chvíli rozhodli vystoupení kontroverzního Rosenberga zrušit.

Největší pozornost tak na sebe strhla exmoderátorka »nováckých« Televizních novin Pavla Charvátová (34). Ta se ve společnosti ukázala poprvé od vyhazovu z Novy, navíc dorazila v neuvěřitelném modelu. Mnoho přítomných tak bývalou velkou hvězdu nepoznalo. „Na společenské akce mě moc neužije. Ale tuto párty režíruje manžel, tak jsem udělala výjimku,“ vysvětlovala Charvátová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteTa se nechtěla příliš bavit o tom, co teď dělá. „Pavla moc nabídek, které by se blížily tomu, co dělala na Nově, nemá,“ připustila jedna z jejích známých.

Vábení hitů skupiny Olympic, která na párty také hrála, nedokázala odolat ani první dáma Livia Klausová. Jelikož její manžel ještě rehabilituje po náročné operaci kyčelního kloubu, dělal jí garde ředitel festivalu Jiří Bartoška (61) a její mladší syn se svou ženou. Hned po vystoupení Olympiku ale první dáma odešla do hotelu Pupp, kde se konal večírek Asociace filmových producentů APA.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.