Michal Dlouhý: Tohle je moje Anička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Michal Dlouhý: Tohle je moje Anička!

Malá Anička se tatínkovi Michalu Dlouhému moc nepodobá, asi bude po mamince Zuzaně.
Malá Anička se tatínkovi Michalu Dlouhému moc nepodobá, asi bude po mamince Zuzaně. (Aha! – David Kundrát, www.hermina.cz)

KARLOVY VARY – Herec Michal Dlouhý (38) konečně ukázal svou dceru Aničku. Tak dlouho ji tajil! V prosinci, kdy mu jeho manželka Zuzana (29) porodila miminko, nechtěl o své dcerušce vůbec mluvit. „Nezlobte se, ale tuto skutečnost si zachováváme jen pro sebe,“ reagoval těsně po narození maličké herec.

Teď na kolonádě už nemohl zapírat. S půlroční Aničkou a manželkou Zuzanou se procházeli po lázeňské kolonádě a dokonce to vypadalo, že se tentokrát Dlouhý chce pochlubit svou modrookou dcerkou.

Utajovaný porod už proběhl i v rodině herce Petra Vacka, který na kolonádě taky ukázal své dítě. Přítelkyně Vacka Jiřina Mencáková porodila syna asi ve stejném termínu jako manželka Dlouhého. Petr Vacek už má z prvního manželství dvě děti, Jonáše (10) a Hanku (12), které však žijí s jeho exmanželkou v Bruselu. Příští rok však pro něj bude velice náročný. K půlročnímu synovi si totiž ještě chce vzít do Prahy i své děti z prvního manželství.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.