Vendula Svobodová - Zase opilá namol! Zapíjela rozchod s milencem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vendula Svobodová - Zase opilá namol! Zapíjela rozchod s milencem?

Společensky unavená Vendula.
Společensky unavená Vendula. (Aha! – David Kundrát)

KARLOVY VARY – Ne svatba, ale rozchod! Zlitá pod obraz boží! Vendula Svobodová (36) se nedokázala udržet na nohou! A za alkoholovým deliriem zřejmě stojí její teď už možná expřítel Patrik Auš (30).

Ne svatba, ale rozchod! Zlitá pod obraz boží! Vendula Svobodová (36) se nedokázala udržet na nohou! A za alkoholovým deliriem zřejmě stojí její teď už možná expřítel Patrik Auš (30). Na dotaz deníku Aha!, proč nepřijela do Varů se svým přítelem, reagovala dlouhým tichem. „Do toho vám nic není!“ odsekla nám Vendula. S Aušem nebyla vidět už nejméně tři týdny. Na posledních dvou akcích se objevila vždy sama! Že by ve Varech zapíjela smutek z rozchodu?

Svobodové první večer na mezinárodním filmovém festivalu nedopadl právě nejlépe. Na pondělní večírek Audi do hotelu Imperiál přišla prezidentka nadačního fondu Kapka naděje už značně posilněná alkoholem. „Vždyť ona přišla už opilá, a to je teprve osmnáct hodin,“ shodli se šokovaní hosté a přátelé Venduly. Jak jinak si lze vysvětlit, že hodinu po začátku akce se už potácela mezi hosty a několik přátel jí dokonce muselo posloužit jako opěrná hůl. Chvílemi Vendulu podpírala i Helena Vondráčková a Martin Michal. U stolku s Kateřinou Neumannovou dokonce zavrávorala a musela se přidržet stolu. Na své známé pokřikovala, z jakého jsou kmene, a závěr si užila pod pódiem, kde se sama vlnila v rytmu kapely MIG 21. Včera dopoledne se vydala za dětmi do karlovarské nemocnice, aby jim předala přístroj – tak snad uhlídala svůj ohnivý dech!

Akce pro Kapku naděje - Aušová pro nadaci tančila, zatímco... Svobodová se opíjela ve Varech!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.