Amfora odletěla do Finska - Štědrý má zašitou hlavu! A Náhlovskému bylo už na letišti špatně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Amfora odletěla do Finska - Štědrý má zašitou hlavu! A Náhlovskému bylo už na letišti špatně

Prezident Amfory Petr Salava zkoumal Štědrého zelenou jizvu na hlavě.
Prezident Amfory Petr Salava zkoumal Štědrého zelenou jizvu na hlavě. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Legendární fotbalová Amfora vyrazila včera odpoledne z ruzyňského letiště za dalším doprodružstvím! Tentokrát do Finska, které bude 24. zemí, v níž sehraje fotbalový zápas a vystoupí pro krajany. A do Finska odletěl i Karel Štědrý (71), který si doma rozsekl hlavu.

Legendární fotbalová Amfora vyrazila včera odpoledne z ruzyňského letiště za dalším doprodružstvím! Tentokrát do Finska, které bude 24. zemí, v níž sehraje fotbalový zápas a vystoupí pro krajany. A do Finska odletěl i Karel Štědrý (71), který si doma rozsekl hlavu.

„Stalo se mi to velmi kuriozním způrobem, ale nechci zveřejňovat jak. Mám tam pět stehů a pan doktor mi slíbil, že jak se vrátím, tak mi je vyndá. Chtěl jsem vypadat jako Gorbačov, on měl skvrnu rudou a já mám zelenou,“ smál se na letišti Štědrý. Jediný, komu do smíchu nebylo byl Josef Alois Náhlovský (55), který se bojí létání a už na letišti byl zelený a nebylo mu dobře.

Na velkou severskou výpravu se tak vydali Karel Šíp, Josef Alois Náhlovský, Jan Čenský, Vladimír Čech, Lešek Semelka, Přemysl Bičovský, František Veselý, Karol Dobiaš, Karel Štědrý, ale třeba i čestní výkopáři Amfory Jitka Zelenková, Helena Vondráčková a Karel Gott. Ten si navíc chce ve Finsku odskočit i za svou nejstarší dcerou Dominikou, která tam už několik let žije u svého přítele, rockera Tima Tollkiho.


Více čtěte zítra v tištěném vydání deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.