Miss World Kuchařovou nechtěli mezi VIP - Nepřijely jí šaty | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Miss World Kuchařovou nechtěli mezi VIP - Nepřijely jí šaty

 (Aha! – David Kundrát)

KARLOVY VARY – Nejkrásnější žena světa Taťána Kuchařová (20) zažila jen pár dnů před festivalem opravdu horké chvilky. Šaty slavného návrháře z Itálie nedorazily! „Myslela jsem, že už do Varů ani neodjedu,“ postěžovala si Kuchařová.

Nejkrásnější žena světa Taťána Kuchařová (20) zažila jen pár dnů před festivalem opravdu horké chvilky. Šaty slavného návrháře z Itálie nedorazily! „Myslela jsem, že už do Varů ani neodjedu,“ postěžovala si Kuchařová.

„Nakonec mě zachránila česká návrhářka Jaroslava Sedláčková, která mi zapůjčila krásné šaty. Měla jsem už vybrané šperky od Klenot Aurum, jejichž hodnota je dva a půl milionu, ještě že se hodí i k těmto šatům,“ řekla deníku Aha! s úsměvem Taťána. Všechny zraky fanoušků však marně hledaly jejího přítele Milana Richtra. Z limuzíny totiž na zelený koberec vkročila Kuchařová sama – bez doprovodu.

Pražský radní však na svou přítelkyni čekal uvnitř sálu a Kuchařovou pak doprovodil i na zahajovací večírek. I tam však ještě zažila Taťána chvilku napětí. Bodyguardi ji totiž nechtěli pustit mezi VIP společnost do Becher’s baru. Richter měl totiž jen jednu zlatou kartu, a to pro sebe. „No tak chlapci, snad to nějak vyřešíme,“ snažil se domluvit ochrance. A povedlo se. Nakonec se do podzemí hotelu Pupp dostala i Kuchařová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.