Děti slavných? Utrpení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Děti slavných? Utrpení!

Malé Lauře rostou zoubky, takže výlet proplakala.
Malé Lauře rostou zoubky, takže výlet proplakala. (Aha! – Petr Novotný, Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

PRAHA – Jsou slavní, bohatí, ale i přesto je trápí stejné problémy. Zpěvačka Dara Rolins, ředitelka České Miss Michaela Maláčová, a dokonce i legendární zpěvák Ivan Hlas prožívají se svými ratolestmi nejen spoustu radosti, ale mají i klasické rodičovské nesnáze!

  • Dcera Dary Rolins Výlet skončil pláčem!

Dara Rolins (34) svou několikaměsíční dceru Lauru poprvé vyvedla do centra Prahy! Zatímco před několika týdny už Laura vycestovala na víkend do Itálie, naše hlavní město navštívila poprvé. A jak se jí v Pařížské ulici líbilo? Asi moc ne, protože po vyložení z auta usedavě plakala!

„Je nějaká napřed, už jí rostou zoubky. Dva dny jsme se moc nevyspali,“ omlouvala dcerku Dara. „Chtěla jsem jí ukázat, kde se mamince moc líbí, a koupili jsme si zmrzlinu. Ale je to prostě vesnická holka, takže byla spokojenější, když jsme se vrátili a uložila jsem ji na terasu do stínu na čerstvý vzduch,“ dodává s úsměvem Dara.

  • Naštvaný Ivan Hlas: Terorizují mi syna!

Děti Ivana Hlase (54) si ve škole musely protrpět kvůli slávě táty kruté posměšky učitelů! Hrozné bylo, jak se chovali někteří kantoři.

„Můj syn, který nemá žádné nadání na matematiku a podobné předměty, u tabule slyšel třeba: Dneska to je zase za pět, radši bys zpíval Malagelo, co? A to je jen drobná epizodka, těch věcí bylo víc...,“ postěžoval si na nespravedlnost kantorů zpěvák hitů z filmu Šakalí léta webovému magazínu Ženain. Hlas má se svou druhou ženou Kateřinou, se kterou letos oslaví stříbrnou svatbu, čtyři děti – tři syny a dceru. Z prvního svazku má jednoho potomka. Je také dvojnásobným dědečkem.

  • Žárlivé scény u Maláčové Anabel týrá bratra!

Ředitelka České Miss Michaela Maláčová (36) musí řešit první domácí rozepři mezi svými dětmi. Přestože jsou jejich děti ještě malé, tak je mezi nimi už nyní velká nevraživost. Starší Anabel totiž nepřenesla přes srdce, že už není nejobletovanější osobou v domácnosti.

„Malá Anabel strašně moc žárlí na Arona,“ přiznala se Malačová deníku Aha! „Když Aron spí v kolébce, tak k němu Anabel vždycky přiběhne, silně ho obejme a třese s ním, dokud se nerozbrečí. A abychom jí nemohli vynadat, že svého bratra budí, tak nahlas říká: miluju tě,“ smála se ředitelka České Miss, jak je její dcerka vynalézavá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.