Finalistka Miss ČR Romana Pavelková - 80 přehlídek za měsíc: Vydělává 250 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Finalistka Miss ČR Romana Pavelková - 80 přehlídek za měsíc: Vydělává 250 tisíc!

Romana Pavelková má tolik kšeftů díky dokonale vypracované postavě. Sama ale dobře ví, že je menší než ostatní modelky, a proto se musí o to víc snažit.
Romana Pavelková má tolik kšeftů díky dokonale vypracované postavě. Sama ale dobře ví, že je menší než ostatní modelky, a proto se musí o to víc snažit. (Aha! – David Kundrát, ara)

PRAHA – Neumístila se na předních příčkách v soutěžích krásy, přesto má víc kšeftů než Agáta Hanychová nebo letošní Miss ČR Zuzana Jandová dohromady. Romana Pavelková (24), finalistka Miss ČR 2008, zvládne i osmdesát přehlídek za měsíc. A to už je pěkný balík peněz.

Neumístila se na předních příčkách v soutěžích krásy, přesto má víc kšeftů než Agáta Hanychová nebo letošní Miss ČR Zuzana Jandová dohromady. Romana Pavelková (24), finalistka Miss ČR 2008, zvládne i osmdesát přehlídek za měsíc. A to už je pěkný balík peněz. „Vydělám si tak okolo dvě stě padesáti tisíc korun za měsíc. Teď si uvědomuji, že to vlastně skoro hned roztočím,“ řekla Aha! Pavelková, která tuší, že jí holky z branže závidí a samozřejmě ji někdy i pěkně pomluví.

Má skvělou postavu, ladně se promenáduje po molu. I proto je možná tak často v hledáčku módních značek a návrhářek. „Předvádím hlavně spodní prádlo a plavky. I já mám nedostatky. Jsem malá, a musím to kompenzovat třeba tou dobrou chůzí,“ prozradila Pavelková.

Tři přehlídky za den jsou i pro ni někdy dost náročné. „To je pak masakr. Mám celý den makeup a večer už ani nemám pocit, že jsem hezká,“ usmála se.

Na takhle náročné dny si připravuje i svačinky jako do školy. „Nezvládla bych to bez jídla, takže si ráno balím svačiny. Hodně sportuju, takže podle toho musím i jíst. Ale pomáhá mi i guarana a vitaminy,“ dodala Pavelková, která má teď velké obavy ze společného výletu missek do Egypta.

„Docela se s nimi bojím jet, už se mi doneslo, že mě holky nemají moc rády, což je tím množstvím přehlídek. Ale možná to jsou jen pomluvy a všechno bude jinak,“ řekla jedna z nejvíc vytížených modelek v Česku.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.