Lenny Kravitz: Celibát a drogy! Sex neměl už tři roky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lenny Kravitz: Celibát a drogy! Sex neměl už tři roky!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Idol žen celého světa, zpěvák Lenny Kravitz (44), který včera večer vystoupil v pražské O2 aréně, drží celibát! V lednu se svěřil americkému pánskému magazínu Maxim, že už tři roky neměl sex!

Idol žen celého světa, zpěvák Lenny Kravitz (44), který včera večer vystoupil v pražské O2 aréně, drží celibát! V lednu se svěřil americkému pánskému magazínu Maxim, že už tři roky neměl sex! „Slíbil jsem si, že počkám až na tu pravou,“ šokoval tvrďák Kravitz svoje fanynky. „Nejde mi u žen jen o tělo a o to, jak vypadá, záleží mi na jejím charakteru a na tom, jaká je osobnost.“

Po Kravitzově rozvodu v roce 1993 s herečkou Lisou Bonet, se kterou má dceru Zöe Isabellu (19), neměl žádnou oficiální partnerku. Ve zpěvákově okolí se šuškalo jeden čas o vztahu s Australankou Nicole Kidman, popovou divou Madonnou nebo herečkou Penelope Cruz, žádná z nich ale nebyla Lennyho oficiální partnerkou. V poslední době je Kravitz spojován spíš než se ženami s kvanty tvrdých drog. O jeho zánětu hrtanu, kvůli kterému posunul letošní turné, se mluví jako o zástěrce skutečného důvodu – velké množství heroinu a kokainu, které zpěvákovi přestává stačit.

„Jsem člověk, který rád experimentuje s věcmi a dává je pak do své hudby,“ potvrzuje Kravitz své tvůrčí metody. V Praze je letos již podruhé, než ale českým ženám patří Lennyho srdce spíš návykovým látkám.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.