Míša Kuklová: Trable v rodině Brácha je nevěrník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Míša Kuklová: Trable v rodině Brácha je nevěrník!

Kuklová pózovala i pro pánský časopis Playboy.
Kuklová pózovala i pro pánský časopis Playboy. (Aha! – Marek Pátek, Playboy)

PRAHA – Šok pro těhotnou Kuklovou (40)! Její bratr Marek čeká nemanželské dítě! Podvádí manželku a vůbec se tím netají. Nenaruší to psychiku Michaely Kuklové, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství a ve svých čtyřiceti letech se stane poprvé matkou?

O Míšině těhotenství už Aha! informovalo! Bývalá manželka Jiřího Pomeje (43) však nebude jen maminkou, ale i tetou. „Tetou budu, to máte pravdu,“ řekla zaskočená Kuklová.

Její bratr Marek však čeká dítě s milenkou. „Trochu se zapletl s osobní asistentkou Irenou, která teď čeká jeho miminko a vůbec se tím netají,“ řekl deníku Aha! dobře informovaný zdroj.

„On se ale nerozvádí,“ reagovala herečka Kuklová. A to měla pravdu! Manželka jejího vykutáleného bratra Marka Lichtenberga Helena totiž zřejmě nemá o jeho milostném románku ani potuchy.

„To máte nějaké mylné informace,“ snažila se popřít celou situaci Míša Kuklová, která ale nejdříve potvrdila informaci, že tetou skutečně bude. A tentokrát si tuto roli nevyzkouší poprvé. Její bratr už totiž jedno dítě s manželkou má.

22.6.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.