Simona Krainová - Tajné rande s milencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Simona Krainová - Tajné rande s milencem!

Simona dorazila se svým přítelem Jiřím Hudlerem, který si svůj »poklad« dost hlídá.
Simona dorazila se svým přítelem Jiřím Hudlerem, který si svůj »poklad« dost hlídá.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Modelka Simona Krainová (35) si užívá romantické chvilky volna se svým o jedenáct let mladším přítelem hokejistou Jiřím Hudlerem (24)! Včera dopoledne je deník Aha! přistihl na Malostranském náměstí, kde se zamilovaný pár procházel.

Neustálým objímáním a polibky dokazovali, že jde o lásku jako trám. Dlouhou dobu teď milenci trávili čas v Americe, a tak si konečně dopřáli rande v centru Prahy. Ne náhodou po krátké procházce narazili na Caffeterii Vlasty Hájka. Simona tam totiž natáčela rozhovor pro televizi Prima. U vchodu už čekala Zuzana Belohorcová, která se na Simonu okamžitě vrhla a začala ji objímat. Zuza si ani na chvíli nepřipustila nesmyslné a plané bláboly o tom, že zrovna z jejího pokoje by mohly být v Turecku nafoceny fotografie nahé Jiřiny Bohdalové. Podezření ji více než co jiného urazilo, vždyť inkriminované snímky mohl zhotovit kdokoliv. Zuzin přítel Vlasta Hájek byl k Hudlerovi ostražitější. Hudler, schovaný za černými brýlemi, je totiž dost ostrý hoch a Simonu si teď hlídá na každém kroku...

18.6.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.