Veronika Freimanová - Válka o byt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veronika Freimanová - Válka o byt!

Veronika Freimanová teď často vyráží do společnosti. Že by si už hledala nového partnera? Se svým manželem, režisérem Brabcem, se rozvádí.
Veronika Freimanová teď často vyráží do společnosti. Že by si už hledala nového partnera? Se svým manželem, režisérem Brabcem, se rozvádí. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Rozvod herečky Veroniky Freimanové (52) a režiséra Jaroslava Brabce (53) komplikuje společný byt! „Ani jeden z nich se ho nechce vzdát a neumějí se domluvit. Vypadá to, že to bude dlouhá bitva,“ řekla deníku Aha! hereččina kolegyně. Starosti a smutek nad nevydařeným manželstvím ve čtvrtek přišla Freimanová zapít do Ledeburských zahrad.

A sekt jí zvedl náladu. Lehce před půlnocí už byl víc než v náladě i Radek John, který je vášnivým vinařem, stejně jako jeho žena Zlata Adamovská. Skleničky do sebe klopili neuvěřitelnou rychlostí – a problémy se ztrátou rovnováhy pak byly viditelné.

Už 13. ročník Bohemia Sekt párty si nenechala ujít ani Jana Švandová se synem Hubertem a jeho přítelkyní. „Jsem ráda, že si syn našel dívku, je úžasná,“ básnila o nastávající snaše Švandová, která bude brzy chystat veselku. Večírek už poněkolikáté moderoval Marek Eben, který se na pódiu střídal s Danem Bártou. Zpěvák však nezvolil zrovna nejlepší oblečení. „Oblek jsem zapomněl doma, takže jsem si musel vzít takovou polosváteční košili, ve které často vystupuji,“ přiznal se Bárta.

Velkolepou párty, kde kulinářské a gurmánské umění předvedlo několik nejlepších restaurací z republiky, přišel zkontrolovat i kuchař v akci Filip Sajler. A tamní šéfkuchaři před ním měli velký respekt. „Tak jsem je všechny zkontroloval, a je to v naprostém pořádku,“ žertoval Sajler, který každý týden s kamarádem vaří před zraky televizních diváků. Více než kuchaře si však Sajler prohlížel módní přehlídku, na které modely Josefa Klíra a Beaty Rajské předváděly missky Zuzana Jandová, Kateřina Sokolová nebo Jana Doleželová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.