Holki jsou zpět! Říkají si 4 life! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Holki jsou zpět! Říkají si 4 life!

Novou dívčí skupinu 4 life tvoří Klára a Aneta (zleva dole) a Katka a Petra (zleva nahoře)
Novou dívčí skupinu 4 life tvoří Klára a Aneta (zleva dole) a Katka a Petra (zleva nahoře) (pro Aha!: Česká produkce)

PRAHA – Stýská se vám po dívčí skupině Holki? Nebuďte smutní, nové holky jsou tu! Jmenují se 4 life a stejně jako Holki jsou čtyři a stojí za nimi producent a skladatel Peter Fider. „Schází tu výrazná dívčí skupina, která by dokázala oslovit současnou generaci. A právě proto vznikly 4 life,“ říká Fider, který stojí i za úspěšnou formací Verona.

Skupina Holki prodala tři sta tisíc alb, získala spoustu cen a stala se fenoménem. Po čase se ale Holki rozhádaly a nakonec rozpadly. Každá z nich sice vydala sólové album, ale ani jedna se neprosadila. „To s novými holkami nehrozí a pokud by některá přece jenom moc zlobila, tak ji vyměníme,“ řekl deníku Aha! se smíchem Jan Nejedlý z České produkce, která novou dívčí formaci zastupuje.

A kdo jsou 4 life? Klára (Šteflová), Aneta (Seidlová), Petra (Snopová) a Katka (Velechovská). „Jsou to čtrnácti až šestnáctileté slečny, které báječně zpívají. Každá má úplně jiný hlas a přitom jdou spolu velmi dobře dohromady,“ dodal Peter Fider, který pro 4 life složil i první hit, se kterým holky za měsíc vyjedou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.