Missky mají hotovou maturitu! Golfovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Missky mají hotovou maturitu! Golfovou!

Tři nejkrásnější dívky soutěže Miss ČR 2007 (zleva: Chmelířová, Sokolová a Pompeová) získaly golfovou maturitu!
Tři nejkrásnější dívky soutěže Miss ČR 2007 (zleva: Chmelířová, Sokolová a Pompeová) získaly golfovou maturitu!

PRAHA – Úspěšně odpálily! Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová (18), Veronika Pompeová (22) a Veronika Chmelířová (20) mají od soboty v kapse golfové oprávnění, takzvané zelené karty!


Horko bylo na golfu v pražské Hostivaři Veronice Chmelířové, druhé vicemiss ČR 2007. „Nejtěžší bylo vstát, protože jsem byla večer před zkouškou na koncertě Kissáků a první odpaly určitě ideální nebyly,“ komentovala zkoušky Veronika. Také Kateřina Sokolová přiznává, že to nebyl žádný med. „Nejtěžší je první odpal, od toho se odvíjí zbytek hry, ale teď z toho mám skvělý pocit,“ radovala se Kateřina z licence. Ani loňské vicemiss Veronice Pompeové nebylo zprvu do skoku, i když si golf nakonec oblíbila. „Člověk si takhle na hřišti moc nevěří, ale zachránila mě psychická podpora trenéra. Jinak mě golf začal neskutečně bavit, chtěla bych chodit hrát alespoň dvakrát týdně, ale nevím, jestli si na to najdu čas,“ posteskla si novopečená golfistka.


Autor: (lc)
Foto APK/2

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.