Veronika Žilková: Staví palác pro své děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Veronika Žilková: Staví palác pro své děti!

Veronika Žilková zatím vydělala pouze na základy domu pro své děti a na část přízemí.
Veronika Žilková zatím vydělala pouze na základy domu pro své děti a na část přízemí.

PRAHA – Z herečky Veroniky Žilkové-Stropnické (46) se stala stavitelka! V Tuchoměřicích u Prahy totiž staví nový velký rodinný dům. „Ano, je to tak. Ale nestavím ho pro sebe, já zůstávám v Suchdole, ale pro svoje děti.


Agáta už sice svůj dům má v Černém Volu, ale ostatní ne a je jasné, že u nás věčně bydlet nemůžou,“ vysvětluje známá herečka a matka pěti dětí.

„Pozemek jsem v Tuchoměřicich měla už delší dobu, stavební povolení jsem získala loni, ale stavím tam, jen když mám peníze, takže to zatím moc neroste. Ještě budu muset hodně pracovat, než to dostavíme,“ krčí rameny herečka. Vzhledem k velikosti stavby se dá očekávat, že cena domu se vyšplhá hodně přes pět milionů korun.

Veronika Žilková se nyní stará o pět dětí, dvě z nich jsou adoptované. S druhým manželem, stavebním technikem Markem Navrátilem, má syny Cyrila a Vincenta. Společně adoptovali Jana a Markétu. Se Stropnickým, který má z předchozího manželství tři děti Annu, Františku a Matěje, má dceru Kordulu. Z prvního manželství vzešla ještě dcera Agáta, která už má vlastní bydlení. Stropnickému a Žilkové se loni narodil ještě chlapeček Melichar, po sedmiměsíčním boji s těžkou vrozenou vadou, brániční kýlou, ale bohužel zemřel.

Kliknutím zvětšete


Autor: (efk, mac)
Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.