Bučková se zbláznila! Do golfu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bučková se zbláznila! Do golfu!

MIsska Bučková už uvažuje, že si koupí vlastní golfovou výbavu.
MIsska Bučková už uvažuje, že si koupí vlastní golfovou výbavu. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Nejkrásnější dívka letošního roku, Česká Miss 2008 Eliška Bučková (18) strávila víkend výukou golfu a dokonale se do něj zamilovala! Trenér Alan Babický, ex-partner Lucie Borhyové, jí prý přímo učaroval.


„Je tak trpělivý! Díky němu mě tahle hra začala děsně bavit,“ tetelí se radostí křesťanka Eliška. A protože oba jsou oficiálně nezadaní, kdoví jestli nepřeskočí i ta pověstná jiskřička!

V sobotu šla Eliška na tréninkovou golfovou plochu v Praze-Krči úplně poprvé. „Patří k té nadějnější polovině zákazníků, za dvacet až třicet hodin tréninku by mohla dostat certifikát způsobilosti. Bude z ní tak oficiálně golfistka,“ prozradil deníku Aha! Babický, který Elišku chválil za dobrou techniku. V neděli na Karlštejně už zkoušela třetí styl odpalování. „Chytlo mě to. Vážně přemýšlím, že bych si pořídila vlastní vybavení,“ svěřila se nám Bučková, kterou dodnes ze sportu bavily hlavně volejbal s házenou a in-line brusle.

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.