Karel Gott na svatbě! - Dcera Lucie se právě vdala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karel Gott na svatbě! - Dcera Lucie se právě vdala!

JÍLOVÉ U PRAHY – Dnes v 11 hodin se vdala druhá nejstarší dcera Karla Gotta (68) Lucie (20)! A nestárnoucí Slavík byl u toho. Krásnou nevěstu dokonce přivedl ženichovi do svatební síně! A deník Aha! byl s Karlem jako jediný již od rána!


V 9.05 hodin vyrazil Karel Gott se svým řidičem Oldou z Bertramky do Košíř pro dceru Lucii, která se dnes vdává. Ženich Jan Kovařík (28) si krátil čekání na nevěstu pokuřováním cigaret a popíjením piva z plechovky. „Už jsem jich vykouřil deset, čekám tady půl hodiny a pořád mi jí nechtějí dát,“ řekl deníku Aha! Gottův zeť, který včera potřetí zapíjel svobodu. „Bylo to jen takový malý, dal jsem si tři vodky a šel jsem domů.“

Kliknutím zvětšeteV 10 hodin se kolona rozjela přes Davli do Jílového, kde se na místní radnici konal v 11 hodin obřad. „Snad to stihneme, já už jsem tam měla být mnohem dřív, ale vůbec to nestíhám,“ řekla nám máma Lucie Iveta Kolářová (37), která byla víc nervózní než ženich a nevěsta dohromady. Karel Gott byl naopak naprosto v klidu. Kliknutím zvětšeteSvou dceru ve sněhobílých princeznovských šatech naložil do auta a s úsměvem odjeli na svatební obřad. „To víte, jsem šťastný. Včera jsem si jednu dcerku přivezl z porodnice a dneska druhou vdávám,“ řekl mistr, který na svatbu dorazil bez manželky Ivany i svých dvou malých dcer. „Ta malinkatá, to je ještě moc čerstvé a dvouletá Charlottka je v tom věku, kdy se jí chvíli něco líbí a pak zase ne, takže jsem raději šel sám,“ dodal mistr.

Kliknutím zvětšete



Co všechno se na svatbě stalo a jak probíhala čtěte již zítra v tištěném deníku Aha!


Autor: (kre)
Foto Aha! – Martin Hykl


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.