Maroš Kramár - Potřetí otcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Maroš Kramár - Potřetí otcem!

Herec Maroš Kramár spolu s manželkou Natašou a dětmi Tamarou a Timurem se radují ze třetího potomka.
Herec Maroš Kramár spolu s manželkou Natašou a dětmi Tamarou a Timurem se radují ze třetího potomka.  (Nový čas)

BRATISLAVA – Slovenský herec Maroš Kramár (49), který zazářil v »primáckém« seriálu Letiště nebo jako moderátor letošního ročníku České Miss, je trojnásobným tatínkem! Po osmileté Tamaře a šestiletém Timurovi mu manželka Nataša Nikitinová (40) přivedla na svět syna Marka.

„Kluk je opravdu krásný. Děti se mi daří perfektně. Příští dítě bude už tak dokonalé, že hned po porodu dostane rovnou klíčky od auta,“ kření se nadšený Kramár, který ale už včera musel rodinu opustit kvůli natáčení nového »nováckého« seriálu Expozitura.

I když se ve slovenském tisku spekuluje, že porod jeho nejnovějšího přírůstku do rodiny probíhal s velkými komplikacemi, Maroš nad tím jen mává rukou. „Naopak! Všechno šlo hladce. Žena přišla do porodnice a za půl hodiny byl kluk na světě. A protože je to macek, porodní váhu měl přes čtyři kila a měřil 53 centimetrů, báli jsme se císařského řezu. Jenže Marek přišel na svět naprosto spontánně,“ oddechl si hrdý otec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.