Syn režiséra Šteindlera: Je z něj rváč! A táta na něj kašle | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Syn režiséra Šteindlera: Je z něj rváč! A táta na něj kašle

Oliver hraje v Ordinaci v růžové zahradě sígra, který ubližuje dětem.
Oliver hraje v Ordinaci v růžové zahradě sígra, který ubližuje dětem. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – I když syn režiséra a herce Milana Šteindlera (51) vypadá jako neviňátko, opak je pravdou! Oliver Šteindler (17) bije děti na potkání – ať už v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo jako příslušník Hitlerjugend ve filmu I ve smrti sami.

I když syn režiséra a herce Milana Šteindlera (51) vypadá jako neviňátko, opak je pravdou! Oliver Šteindler (17) bije děti na potkání – ať už v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo jako příslušník Hitlerjugend ve filmu I ve smrti sami. „Jsou mi asi souzeny role grázlů,“ krčí rameny v reálném životě slušný studentík gymnázia.

„Táta mi nikdy protekci nezařídil. Jen když točil loni film O život, tak jsem do něj hučel o roli, nakonec jsem na place dělal poslíčka,“ dušuje se mladý herec, kterému je slavné jméno otce spíš na obtíž. „Ve škole si do mě učitelky občas rýpnou. Jako bych byl handicapovaný,“ krčí rameny.

V Ordinaci hraje rošťáka Pařízka. „Dohodila mi to známá, tak jsem to zkusil. Začali si mě zvát častěji – vždy když potřebovali zmlátit hlavního dětského hrdinu,“ usmívá se Oliver, který občas i dabuje, dokonce i ve slovenštině. „Mluvil jsem například v seriálu o těch japonských zrůdičkách Digimoni nebo když potřebovali hlas někoho, kdo třeba zařve: Aúúú, moje noha!“

Otec Milan je na své děti (kromě Olivera má i jedenáctiletou Johanku) hrdý. V rozhovorech je často chválí, jak jsou skvěle vychované. „To je od něj hezké, ale že by pro to něco dělal, to se nedá říct. Vídáme se z rychlíku, on zná jen práci. Dost mě mrzí, že s ním nemám žádné zážitky z dětství, jako například ze společných prázdnin,“ smutní mladý Šteindler, který se zabaví počítačovými hrami, závodně plave a hraje na klavír.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.