Krampol slavil fotbalem! 70. narozeniny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krampol slavil fotbalem! 70. narozeniny

 (Aha! – Alexandr Malachovský)

ŽIVANICE – Lazaret připomínal fotbalový tým Jiřího Krampola, který v sobotu sehrál přátelský zápas v Živanicích u Pardubic s místní starou gardou. Utkání bylo součástí oslav Krampolových sedmdesátin. Co se členům jeho týmu přihodilo?

Lazaret připomínal fotbalový tým Jiřího Krampola, který v sobotu sehrál přátelský zápas v Živanicích u Pardubic s místní starou gardou. Utkání bylo součástí oslav Krampolových sedmdesátin. Co se členům jeho týmu přihodilo?

Herec Zdeněk Srstka (72) nemohl hrát, protože bere antibiotika. Zpěvák Milan Drobný (62) se zase raději než do trenek převlékl do noblesního saka a svou neúčast v mančaftu oslavence okomentoval slovy: „Raději mu zazpívám.“

A co na to říkal jubilant? „Sedmdesátiny budu slavit natřikrát. V mém věku je lepší to oslavit sportem, než chlastem,“ vysvětlil s úsměvem Nedělnímu Aha! Krampol. V jeho týmu se tak nakonec představil například Roman Skamene (54), který vykuřoval jednu cigaretu za druhou, hokejový trenér Miloš Říha, hokejista Petr Sýkora. Zpěvák Martin Maxa (42), údajná velká posila týmu, se na zápas nakonec nedostavil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.