Mašlíková krotila poprsí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mašlíková krotila poprsí

Poctivé umělé čtyřky Hanky Mašlíkové se málem nevešly do horního dílu spodního prádla.
Poctivé umělé čtyřky Hanky Mašlíkové se málem nevešly do horního dílu spodního prádla. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – To zas bylo vzrušení! Na módní show spodního prádla značky Playboy v restauraci Días y Noches se vystavovala nejžhavější česká těla současnosti ve spodním prádle.

To zas bylo vzrušení! Na módní show spodního prádla značky Playboy v restauraci Días y Noches se vystavovala nejžhavější česká těla současnosti ve spodním prádle.

Ta bezesporu patří modelce Agátě Hanychové a její kamarádce Hance Mašlíkové. Její obří silikonové čtyřky byl celkem problém, do spodního prádla uskladnit. Ovšem se svými umělými trojkami se přišla pochlubit i playmate Dominika Mesárošová (22). Ta své bujné poprsí ukázala svým příznivcům už v nejmenovaném pánském magazínu a nyní si reklamu dělá svlékáním po barech. Tím to ovšem nekončí! Dominika se nedávno nechala slyšet, že si nechá zvětšit prsa až na číslo šest. Usiluje totiž o stejnou image jako Pamela Anderson, která si na svém bujném poprsí postavila kariéru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.