Režisérka Poledňáková našla nového Holého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Režisérka Poledňáková našla nového Holého!

Filip Kubíček si v komedii zahrál malého Bastíka, který sedí na klíně Romana Vojtka, jeho filmového otce.
Filip Kubíček si v komedii zahrál malého Bastíka, který sedí na klíně Romana Vojtka, jeho filmového otce. (Falkon, archiv TV Nova)

PRAHA – Režisérka filmů Jak Vytrhnout velrybě stoličku či Jak dostat tatínka do polepšovny Marie Poledňáková (66) našla nového Tomáše Holého! Už to vypadalo, že se snad nikdy takový dětský talent nenajde. V novém filmu Líbáš jako bůh se však malý Filip Kubíček dle slov režisérky může rovnat s Tomášem Holým.

„Pro roli malého Bastíka jsem měla dvě alternativy. Jeden z kluků, Filípek, měl v sobě nepopsatelné kouzlo, jenže jsou mu teprve čtyři roky a na konkurzu jsem měla problém dostat z něj slovo. Doma jsem pak zjistila, že má pořadové číslo 23 stejně jako kdysi Tomáš Holý – to bylo znamení. Riskla jsem to. Talent čtyřletého Filípka je srovnatelný s Tomášem,“ řekla Poledňáková, v jejímž novém filmu se objeví Jiří Bartoška, Oldřich Kaiser, Eva Holubová a další.

23.5.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.