Tajný scénář: Tenhle svlékne Plánkovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajný scénář: Tenhle svlékne Plánkovou!

Novou postavou bude dětský chirurg v podání Pavla Baťka.
Novou postavou bude dětský chirurg v podání Pavla Baťka.  (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – V nejsledovanějším tuzemském seriálu, novácké Ordinaci v růžové zahradě, se zase budou dít věci! Deníku Aha! se podařilo získat informace, jakým směrem se bude děj dále vyvíjet, a co všechno se děje v zákulisí!

V nejsledovanějším tuzemském seriálu, novácké Ordinaci v růžové zahradě, se zase budou dít věci! Deníku Aha! se podařilo získat informace, jakým směrem se bude děj dále vyvíjet, a co všechno se děje v zákulisí! Zdá se, že v Ordinaci nakonec možná přeci jen zůstane herec Jiří Langmajer! A Markéta Plánková se objeví úplně nahá!

„Jirka si to zřejmě všechno rozmyslel a nakonec přišel za vedením televize, že by byl rád, kdyby mohl ještě v Ordinaci zůstat. Důvodem zřejmě jsou problémy, které má chystaný seriál Višně v čokoládě, do kterého měl »Langoš« z Ordinace původně nastoupit. Asi se bojí, že by byl bez peněz,“ prozradil nám zdroj přímo ze štábu Ordinace. Višně v čokoládě jsou novým chystaným projektem scenáristky Lucie Konečné, která napsala i první řady Ordinace.

Po prázdninách se dají v seriálu Ordinace v růžové zahradě čekat pořádné zvraty. Největší zásluhu na tom bude mít nová postava dětského chirurga a velkého svůdce, kterého bude hrát Pavel Batěk. „Ten rozvrátí vztah mezi Plánkovou a Bahulem. Plánková se s ním hned na prvním rande vyspí, ale on jí pak přichystá pěknou řadu nepříjemných překvapení,“ prozrazuje náš zdroj.

Herečku Plánkovou navíc v nové řadě čekají velmi odvážné scény, kdy bude muset být před kamerou úplně nahá. „Ještě o tom ani neví, tak snad to pro ni nebude moc velký šok,“ směje se členka štábu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.