Missky fasovaly vodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Missky fasovaly vodu!

Missky v »sodovkárně«. Zleva Zuzana Putnářová (1. vicemiss), Romana Čechovská (Miss sympatie), Kristýna Lebedová (2. vicemiss) a Miss ČR 2008 Zuzana Jandová.
Missky v »sodovkárně«. Zleva Zuzana Putnářová (1. vicemiss), Romana Čechovská (Miss sympatie), Kristýna Lebedová (2. vicemiss) a Miss ČR 2008 Zuzana Jandová.

KARLOVY VARY – Nenávist mezi misskami! Putnářovou museli posadit do druhého auta! Miss ČR Zuzana Jandová, první vicemiss Zuzana Putnářová, druhá vicemiss Kristýna Lebedová a Miss sympatie Romana Čechovská vyrazily.


KARLOVY VARY – Nenávist mezi misskami! Putnářovou museli posadit do druhého auta! Miss ČR Zuzana Jandová, první vicemiss Zuzana Putnářová, druhá vicemiss Kristýna Lebedová a Miss sympatie Romana Čechovská vyrazily do Kyselky u Karlových Varů, aby si tam osobně vyzvedly své ceny – přijely si pro pitný režim Aquila v hodnotě sto tisíc korun pro každou.

Bohužel napětí, které je mezi čtyřmi dívčinami, bylo znát. Je totiž veřejným tajemstvím, že se nemají moc rády. Všechny se spikly proti Zuzaně Putnářové, která jim prostě nepadla do oka. A tak se do Varů jelo ve dvou autech a dívky byly rozsazeny tak, aby mezi nimi nevznikaly žádné problémy. Kliknutím zvětšetePutnářová tedy usedla do jiného auta než ostatní tři krásky.

Auto, kde seděla Zuzana Jandová, po cestě málem srazilo bažanta, a problémy se bohužel nevyhnuly ani druhému vozidlu. „Něco se asi stalo s elektřinou, protože když jsme stáhli okénko, nešlo už pak dát nahoru, což není zrovna příjemné, když jedete stokilometrovou rychlostí,“ postěžovala si deníku Aha! Zuzana Putnářová.


Autor: (mac, kre)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.