Taťána Vilhelmová před porodem: Miminko zalévá pivem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Taťána Vilhelmová před porodem: Miminko zalévá pivem!

Vilhelmové pivo chutnalo a vůbec jí nevadilo, že je v osmém měsíci těhotenství.
Vilhelmové pivo chutnalo a vůbec jí nevadilo, že je v osmém měsíci těhotenství.

PRAHA – Herečka Taťána Vilhelmová (29) je v osmém měsíci těhotenství a děťátku dopřává opravdové lahůdky. Zřejmě usoudila, že nejvíce živin je v pivu, a tak drobečkovi někdy zpestří poslední chvilky v bříšku tímto hořkým mokem.


Na Císařské louce, kde se konala párty k novému filmu Jana Hřebejka (42) U mě dobrý, však nebyla středem zájmu jen těhotná Vilhelmová, ale i její kamarádka Aňa Geislerová. A přestože ani jedna v úsměvné komedii nehraje, na večírku prostě nesměly chybět. Manželku Lenku Vlasákovou přišel podpořit její manžel Honza Dolanský, který na rozdíl od své ženy premiéru filmu řádně oslavil. „Manželka pije jen kafe,“ povykoval na baru Dolanský, který se veselil s alkoholem.

Hlavní hrdinové filmu si, kromě Miroslava Vladyky a Vladimíra Javorského, nechali párty ve stylu vesnické zábavy ujít. Jiří Schmitzer a Josef Somr totiž hned po premiéře uháněli domů. Pracovně vytížený je i Bolek Polívka, takže nebyl ani na slavnostní první projekci.

Kliknutím zvětšete


Autor: (kre)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.