Ordinace v růžové zahradě: Ženáč Bahúl se zamiloval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ordinace v růžové zahradě: Ženáč Bahúl se zamiloval!

V seriálu ženatý Bahúl se neovládá a svou kolegyni chlípně osahává.
V seriálu ženatý Bahúl se neovládá a svou kolegyni chlípně osahává.

PRAHA – Ženatý doktor Vladimír Pusenský ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kterého ztvárňuje Slovák Milan Bahúl (47), se bezhlavě zamiloval!


Chytil se do osidel vypočítavé mrchy lékařky Magdy Tárové v podání Markéty Plánkové (30), která by kvůli kariéře prodala i babičku!

„Je to vypočítavá mrcha, klidně ublíží i rodině, jen aby se stala tou nejlepší lékařkou. Rozhodla se uspíšit svou kariéru tím, že svede zástupce primáře chirurgie Pusenského. Dalo jí to zabrat, je to nepříjemný, nedostupný mrzout, ale povedlo se a teď ho má v hrsti. Jenže ona se nezastaví a dají se očekávat další zvraty a možná i nové oběti ctižádostivé Tárové,“ prozradil nám člen štábu Ordinace. Herečka Plánková neměla s milostnou scénou větší problém; vymínila si ale, že místo klasických tang a podprsenky dostane od kostymérek košilku a kalhotky s nohavičkou.

Kliknutím zvětšete



Autor: (daz)
Foto TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.