Nova točí kriminálku: Po lumpech půjde i Kanyza! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nova točí kriminálku: Po lumpech půjde i Kanyza!

Vyšetřovatel Jan Kanyza (zleva), zpravodajský důstojník Michal Pavlata a vyšetřovatel Koval alias Vladimír Kratina.
Vyšetřovatel Jan Kanyza (zleva), zpravodajský důstojník Michal Pavlata a vyšetřovatel Koval alias Vladimír Kratina. (TV Nova)

PRAHA – Nova natáčí největší kriminální seriál v historii našich televizí! Natáčení plné akčních scén potrvá přibližně jeden rok a v příběhu, který na motivy skutečných kriminálních činů zpracovává téma nechvalně proslulého Berdychova gangu – české chobotnice, se objeví celá plejáda známých herců.

Nova natáčí největší kriminální seriál v historii našich televizí! Natáčení plné akčních scén potrvá přibližně jeden rok a v příběhu, který na motivy skutečných kriminálních činů zpracovává téma nechvalně proslulého Berdychova gangu – české chobotnice, se objeví celá plejáda známých herců.

Kromě jiných třeba Pavel Zedníček, Jan Dolanský, Zuzana Bydžovská, Jan Kanyza, Michal Pavlata, Maroš Kramár, David Prachař, Vladimír Kratina, Jiří Korn, Lucie Zedníčková, Jiří Štěpnička či Robert Jašków. Scénáře k seriálu napsali tvůrci publicistického pořadu Na vlastní oči, kteří se případem dlouhodobě zaobírali – Josef Klíma a Janek Kroupa.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.