Stýská se mi po Leontýnce! ...říká Jiří Procházka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stýská se mi po Leontýnce! ...říká Jiří Procházka

Dana Vávrová a Jiří Procházka
Dana Vávrová a Jiří Procházka

PRAHA – Nedělnímu Aha! se podařilo najít bývalou dětskou hvězdu dnes už kultovního snímku Ať žijí duchové! (1977). Představitel Dlouhého Jendy, Jiří Procházka (44) je dnes majitelem hudební agentury a žije v Praze.


Našli jsme Dlouhého Jendu z filmu Ať žijí duchové!

A jak redaktorům Aha! prozradil, hrozně se mu stýská po jeho herecké kolegyni Daně Vávrové (41), která hrála ve filmu Leontýnku!

Od natáčení filmu uplynulo už více než 30 let a ve filmu zamilovaná dvojice se od té doby neviděla! „Moc rád bych Danu po těch letech viděl,“ svěřil se Nedělnímu Aha! Procházka. „Jakmile se dotočili »duchové«, už jsme se neviděli. Je mi to moc líto. Určitě bychom si měli co říci,“ dodal Procházka. Přestože si s Danou během natáčení padli do oka, všechno pro ně skončilo poslední filmovou klapkou. Pak už se osobně nikdy nesetkali. „Danuška byla moc pěkná holka, ale na mě tehdy moc mladá. Bylo jí jedenáct, a já už koukal po holkách, kterým rostla prsa. Trochu na mě byla kvůli tomu naštvaná,“ zavzpomínal Procházka.

Kliknutím zvětšete


Autor: (dan)
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.