»Božská Ema« Turzonovová: Otřes mozku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Božská Ema« Turzonovová: Otřes mozku!

Kromě marodné Božidary Turzonovové (zleva) se na křtu objevily také první dáma Slovenska Silvia Gašparovičová, zplnomocněnkyně vlády SR Anina Botošová a autorka knížky Eva Hurychová.
Kromě marodné Božidary Turzonovové (zleva) se na křtu objevily také první dáma Slovenska Silvia Gašparovičová, zplnomocněnkyně vlády SR Anina Botošová a autorka knížky Eva Hurychová.

BRATISLAVA – Slovenská herečka srbsko-makedonského původu Božidara Turzonovová (65), kterou proslavila hlavní role ve filmu Božská Ema, nebezpečně riskuje své zdraví!


I přes vážný úraz, při němž si přivodila otřes mozku, dál pracuje, jako by se jí nic nestalo!

Minulý pátek těsně před divadelním představením spadla paní Božidara z jeviště přímo na hlavu a způsobila si vážný otřes mozku. Už dva dny na to ale natáčela v televizi na Slovensku oblíbený seriál Panelák a koncem týdne se objevila i na křtu knížky naší zpěvačky Evy Hurychové. „Takhle se zodpovědný pacient nechová! Měla by se víc šetřit!“ varují ji lékaři. Podle nich po otřesu mozku hrozí mnoho komplikací. Prasknutí cévy v mozku, nitrolebeční krvácení, otoky mozku a velké bolesti hlavy.

Ani tato varování ale herečce nezabránily v tom, aby se pět dnů od nehody objevila i na křtu knihy zpěvačky Evy Hurychové »Řekla jsem NE tyranovi«, který se konal v bratislavském největším knihkupectví Svet knihy.

Turzonovová nepokouší štěstěnu poprvé. Už při prvním letošním úrazu, kdy si při zkouškách divadelní hry Fetišistka přivodila po pádu zlomeninu ramenního kloubu, pak dál hrála se zafačovanou rukou. Tuhle energickou dámu prostě žádné zranění od lásky k herectví neodstřihne...


Autor: (daz)
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.