Andrea Verešová: Vybrala si tanečníka Vilhelmové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Andrea Verešová: Vybrala si tanečníka Vilhelmové!

Andera Verešová si do druhého dílu slovenské soutěže Let´s dance vybrala fešného tanečníka Petra Čadka.
Andera Verešová si do druhého dílu slovenské soutěže Let´s dance vybrala fešného tanečníka Petra Čadka.

PRAHA – Modelka Andrea Verešová (27) vyměnila svého partnera za sexsymbol! Chystá se totiž okouzlit v druhém díle slovenské verze taneční soutěže Let´s dance, a to společně s Petrem Čadkem (28).


S ním přitom tančila v české StarDance herečka Tatiana Vilhelmová.

Ještě před měsícem mohl být manžel Andrey Verešové, podnikatel Daniel Volopich (41), v klidu. Jenže pár dní před začátkem soutěže se modelka rozhodla pro změnu a svého původního tanečního partnera Omara vyměnila za charizmatického Petra, na kterého ve Star Dance žárlil i manžel herečky Tatiany Vilhelmové Pavel Čechák.

Daniel Volopich, s nímž Andrea vychovává devítiměsíční dcerku Vanessu, tak bude mít dobrý důvod k žárlivosti, protože bude muset překousnout náklonnost fešného tanečníka, se kterým se bude Andrea vlnit v objetí i mimo parket. „Se svým prvním tanečníkem si Andrea nerozuměla, a to není pro společnou práci dobré,“ nechal se slyšet Čadek, který si prý navíc s půvabnou modelkou náramně rozumí. „Andrea je velmi nadaná, tanec ji baví a jde. Rozhodně si rozumíme také po lidské stránce, hned na začátku jsme si řekli co a jak,“ dodává Čadek.

Kliknutím zvětšete



Autor: (son)
Foto Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.