Pikantní fotky slavných krásek A sukně letí vzhůru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pikantní fotky slavných krásek A sukně letí vzhůru

Victoria Silvstedt
Victoria Silvstedt (: profimedia.cz, ČTK, archiv)

Kratičké sukénky, dlouhatánské rozparky… Jsou vážně sexy! A když je člověk trpělivý, občas se naskytne pohled ještě šťavnatější! Zafouká větřík a sukně letí vzhůru.

Nebo se stačí šikovně postavit, když nějaká krasavice vystupuje z vozu… Všeteční fotografové jsou na tyhle »zakázané« pikantnosti machři. A tak nachytali na švestkách i světové celebrity. Jaké kalhotky nosí hvězdy? A nevyšla si náhodou některá z nich »na ostro«?

Victoria Silvstedt (31)
Švédská modelka vždycky ví, jak zaujmout. Velehluboké výstřihy už nikoho nepřekvapí. Tak co ukázat něco jiného? Na festivalu v Cannes odhalila kalhotky. Jsou tak titěrné, že ji mnozí podezřívali, že nemá pod sukní vůbec nic!

Lucy Clarkson (22)
Nakrátko se proslavila jako živá podoba Lary Croft z kultovní počítačové hry Tomb Raider. Vystupovat z auta jako dáma se ale tahle mladá modelka zatím nenaučila…

Paris Hilton (25)
Mám pustit tu krabici a uhlídat sukni? Nikdy! Miliardářská dcerka Paris sice nemusí škudlit, ale nakoupených věcí jí bylo fakt líto. Navíc pohled pod svou sukénku nabídla fotografům už mnohokrát. Tak co!

Sarah Jessica Parker (41)
Při natáčení jedné z epizod seriálu Sex ve městě Sarah neuhlídala před větrem sukni. Byl tak silný, že přes veškerou její snahu byly její černé »bombarďáčky« všem na odiv.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.