Finalistka X Factoru Martina Pártlová:! Užívala si s Marešem! Bude mít protekci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Finalistka X Factoru Martina Pártlová:! Užívala si s Marešem! Bude mít protekci?

Mezi sexy Martinou a moderátorem Leošem Marešem to podle očitých svědků zatraceně hodně jiskří.
Mezi sexy Martinou a moderátorem Leošem Marešem to podle očitých svědků zatraceně hodně jiskří. (TV NOVA)

Tak to je něco! Vypadá to, že finalistka soutěže X Factor Martina Pártlová (28) je s Leošem Marešem (31) jedna ruka! Znají se totiž už z minulosti. Mareš pravidelně vystupuje na diskotéce Lucerna v Českých Budějovicích, kde Martina pracuje za barem. Nedávno se v »Budějkách« znovu viděli a podle očitých svědků se měli náramně k sobě!

Martina, která už se v té době měla soustředit především na své výkony v soutěži, si nenechala ujít možnost vidět se s Leošem ve své práci a na diskotéku Lucerna dorazila také. A nakonec z toho byla párty ve velkém! Nova, která si své ovečky pečlivě hlídá a dbá na to, aby se bez jejich souhlasu veřejně nikde neobjevovaly, by se asi hodně divila… Mezi Marešem a Pártlovou to navíc podle návštěvníků budějovického podniku doslova jiskřilo. Málokdo si nemohl nevšimnout, jak se ti dva po celou dobu k sobě měli. „Kdyby na diskotéce Martina neměla svého přítele, bůhví, jak by to dopadlo,“ práskla Aha! jedna z návštěvnic bouřlivé akce. Leoši, Martino, tak jak to tedy s vámi je? A je takové kamarádění fér vůči ostatním soutěžícím?

Finalista X Factoru Jiří Zonyga (42) - Těžká bouračka! 15 hodin v bezvědomí!
Anička Ungrová (16) - Dostala nůž na krk!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.