Herečka Magda Reifová - Kolaps! Sanitka! A pláč dětí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Herečka Magda Reifová - Kolaps! Sanitka! A pláč dětí...

 (: ara)

KOPŘIVNICE – Kolaps na jevišti, záchranka, převoz do nemocnice! A plačící děti, které pak v Kopřivnici marně čekaly na vystoupení herečky Magdy Reifové (44) alias tety Majdy z pohádkového pásma České televize Kouzelná školka. „Paní Reifové jsme museli těsně před vystoupením kvůli záchvatu volat sanitku, odvezli ji do ne-mocnice a odtamtud převezli na vyšetření do Prahy,“ popsa-li hereččin kolaps deníku Aha! organizátoři vystoupení.

Hvězda

  • Kouzelné školky…
  • filmu Páni kluci…
  • seriálu Ordinace v růžové zahradě…


KOPŘIVNICE – Kolaps na jevišti, záchranka, převoz do nemocnice! A plačící děti, které pak v Kopřivnici marně čekaly na vystoupení herečky Magdy Reifové (44) alias tety Majdy z pohádkového pásma České televize Kouzelná školka. „Paní Reifové jsme museli těsně před vystoupením kvůli záchvatu volat sanitku, odvezli ji do nemocnice a odtamtud převezli na vyšetření do Prahy,“ popsali hereččin kolaps deníku Aha! organizátoři vystoupení.

Představení bylo zrušeno. „Měli jsme skoro plný sál, museli jsme vracet vstupné, které činí 120 a 140 korun. A víme, že se rušila představení i na další dny. Co se jí ale přesně stalo, jsme se nedozvěděli, víme jen, že se při zkouškách stále držela za žaludek,“ dodávají pořadatelé z Kopřivnice s tím, že děti jako útěchu dostaly její fotografii s podpisem.

Záhadný kolaps potvrzuje i agentura Pragokoncert, ani ta ale bližší informace nemá. „Paní Reifová podstupuje vyšetření, do konce týdne nám má dát vědět, jaký je její zdravotní stav a co bude dál,“ říká Jiří Daron z Pragokoncertu.

Žaludečním problémům nasvědčuje i tvrzení očitých svědků. Ti prý z herečky, která se jako dětská hvězda proslavila seriálem Tajemství proutěného košíku, filmem Páni kluci a která nyní exceluje v seriálu Ordinace v růžové zahradě, cítili alkoholu podobné výpary, jaké provázejí vředová onemocnění. Sama Reifová neodpovídá na telefony ani zaslané SMS. Tajemný je i její manžel Oscar, s nímž má tři děti. „Já to nechci řešit. Je to její věc,“ řekl.

17.4.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.