Bolek Polívka se bude ženit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bolek Polívka se bude ženit!

Bolek Polívkaa jeho snoubenka Marcela Černá.
Bolek Polívkaa jeho snoubenka Marcela Černá. (Aha! –Dalibor Puchta)

PRAHA – Herec Bolek Polívka (56) chystá veselku! Jeho přítelkyně a matka jeho tří dětí Marcela Černá (38) totiž přiznala, že od něj v únoru dostala zásnubní prstýnek.

Marcela už dostala zásnubní prstýnek

„Známe se šestnáct let, třináct let spolu žijeme, máme spolu tři děti, tak je logické, že by svatba byla takovým završením toho všeho. V únoru jsem dokonce už od Bolka dostala zásnubní prstýnek,“ přiznala v rozhovoru pro magazín Ona Dnes Marcela Černá.

Přesné datum svatby prý je ale stále ve hvězdách. Podle tradice se ale veselka musí uskutečnit do roka a do dne od zásnub.

S Černou jako první Polívka navíc porušil svou slavnou zásadu, že každému svému dítěti dopřeje jinou maminku. Se svou snoubenkou má totiž syny Jana (4) a Františka (2) a ještě dceru Marianu (4 měsíce).

Samozvaný valašský král má z předchozích vztahů tři děti – Kamilu (33), Annu (29) a Vladimíra (18). „Samozřejmě že mi to lichotí, že právě se mnou má Bolek více jak jedno dítě,“ říká Polívkova přítelkyně Marcela.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.