Suchařípa končí! Kvůli Munzarové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Suchařípa končí! Kvůli Munzarové!

David Suchařípa pomalu z Ordinace zmizí.
David Suchařípa pomalu z Ordinace zmizí. (TV Nova)

PRAHA – Fanynky nováckého seriálu Ordinace v růžové zahradě se bouří. Důvodem je skutečnost, že z děje téměř zcela vymizí postava doktora Kroupy, kterého hraje David Suchařípa (43)! Proč? Může za to Bára Munzarová (36)!

„Jeho problém je ten, že hraje gynekologa a nová řada Ordinace se odehrává na chirurgii. Jeho jedinou šancí bylo, že bude mít vztah s postavou, kterou hraje Bára Munzarová. Jenže tam je další problém,“ naznačuje člověk z produkce seriálu. O jaký problém se jednalo? „Bára došla za scenáristy a řekla jim, že se jí mnohem lépe hrajou milostné scény s Martinem Trnavským než s Davidem Suchařípou a jestli by ji nemohli k Martinu Trnavskému zase vrátit,“ říká náš zdroj.Tento požadavek Munzarové, která je teď hlavní ženskou hvězdou nové Ordinace, pak znamenal to, že se doktor Kroupa přestěhoval do Brna a v seriálu se už téměř neobjevuje. A Suchařípa přišel o pořádný balík! „Samozřejmě že to David Suchařípa nevzal úplně lehce, protože díky Ordinaci vydělával tolik peněz jako nikdy před tím. A to teď končí,“ uzavírá produkční seriálu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.