Ceny TýTý: Velká noc Hany Maciuchové - I její přítel musel zmizet... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ceny TýTý: Velká noc Hany Maciuchové - I její přítel musel zmizet...

Hana Maciuchová
Hana Maciuchová (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Byla to velká noc pro herečku Hanu Maciuchovou (62)! Během slavnostního večera předávání televizních cen TýTý si nejdříve převzala cenu za kategorii Herečka roku, a pak to pořádně rozjela na večírku. Jenže.

Byla to velká noc pro herečku Hanu Maciuchovou (62)! Během slavnostního večera předávání televizních cen TýTý si nejdříve převzala cenu za kategorii Herečka roku, a pak to pořádně rozjela na večírku. Jenže... Zpočátku ji sice doprovázel její přítel Karel Pstružina (67), populární herečka se ale po celou dobu velmi pečlivě snažila, aby ji s ním nikdo nemohl vyfotit. „Nefoťte mě! Určitě už máte mých fotek dost,“ odháněla všechny fotografy. Nakonec to došlo až tak daleko, že Pstružina z večírku zmizel a Hanku si vyzvedl až na jeho konci...

Hana Maciuchová se od začátku vztahu s univerzitní učitelem a filosofem Karlem Pstružinou, který podle informací deníku Aha! trvá už několik let, snažila o co největší utajení. „Nevím, proč to takhle má. Asi nechce, aby lidé znali její soukromí. O tom, že s někým žije, se nezmiňuje,“ říká její kolegyně ze seriálu Ulice.

Hru na schovávanou pak Maciuchová praktikovala i na večírku po udělení TýTý. Tam se sice Pstružina stále pohyboval v přítomnosti Maciuchové, ale ta nikdy nedovolila, aby se ocitl tak blízko ní, že by je mohli společně vyfotit. A aby se třeba jeden druhého dotkli? To už vůbec ne!

Jaký je důvod podivného chování? „Hanka se dlouho vzpamatovávala ze smrti svého manželka Jiřího Adamíry. A když už teď má další vztah, přistupuje k němu velmi opatrně a obezřetně. Nechce nikoho dalšího do tohoto vztahu pustit a nechce někde veřejně odhalovat soukromí. Říká, že lidi má zajímat jak hraje a ne s kým žije,“ naznačuje hereččina kamarádka důvody, proč se Maciuchová snaží svého milence co nejvíce tajit.

TýTý: Eben se belhal o holi! Večírek po předávání televizních cen byl plný pikantních událostí

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.