Vondráčková zase v USA: Za Matuškou? Ne, za Méďou Béďou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vondráčková zase v USA: Za Matuškou? Ne, za Méďou Béďou!

Helena s manželem Martinem budou čtrnáct dní za oceánem.
Helena s manželem Martinem budou čtrnáct dní za oceánem.

PRAHA – Helena Vondráčková (60) s manželem Martinem Michalem (49) včera ráno znovu uletěli do Ameriky! Ovšem tentokráte nejeli na Floridu navštívit svého kamaráda Waldemara Matušku (75).


PRAHA – Helena Vondráčková (60) s manželem Martinem Michalem (49) včera ráno znovu uletěli do Ameriky! Ovšem tentokráte nejeli na Floridu navštívit svého kamaráda Waldemara Matušku (75), tak jako v lednu, ale vydali se za splněním Helenina narozeninového dárku.

Tím se totiž loni o jejích šedesátinách stala cesta karavanem po amerických národních parcích! „Budeme cestovat čtrnáct dní karavanem, rádi bychom projeli všechna ta krásná místa na západním pobřeží Ameriky. Samozřejmě máme v plánu i ten nejslavnější park – Yosemity. A rádi bysme zamíříli i do Yellowstonu, kde bydlí Méďa Béďa,“ smála se zpěvačka v narážce na legendární kreslenou postavičku. Do Prahy se Helena vrací 28. dubna.


Autor: (mac)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.