Partyšová šlapala s Xaverem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Partyšová šlapala s Xaverem!

Po předávání cen si Gábina zašlapala na rotopedu.
Po předávání cen si Gábina zašlapala na rotopedu. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka a moderátorka Gábina Partyšová (29) a XXL moderátor Luboš Xaver Veselý (39) nejdříve rozdali třicet leteckých zájezdů k moři a pak šli spolu šlapat!

Zpěvačka a moderátorka Gábina Partyšová (29) a XXL moderátor Luboš Xaver Veselý (39) nejdříve rozdali třicet leteckých zájezdů k moři a pak šli spolu šlapat! „Ne ovšem do Perlovky, ale na rotoped!“ řekl nám Xaver, který kromě svého působení v rádiu a moderování Cafe X v České televizi proslul jako propagátor efektivního hubnutí.

Sám shodil za dva roky boje více než třicet kilogramů. „V loňském roce jsme na stránkách www.lindalinie.cz vyhlásili soutěž Pár kilo dolů a byli jsme překvapeni zájmem hubnoucí veřejnosti,“ řekl Xaver.

„Rozdali jsme více než sedmdesát cen, rotopedy, DVD přehrávače, pobyty v lázních a celkem třicet leteckých zájezdů k moři. A vítěz, pan Vrána ze Žďáru nad Sázavou, shodil za jeden rok osmatřicet kilo,“ dodal Xaver, který o svém hubnutí napsal i knihu Jak jsem potkal hubnutí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.